OBS de school zet het allerliefst haar deuren wijd open voor iedereen. Om te laten zien dat er veel geleerd wordt. Zo krijgen kinderen een goede basis. We willen laten zien dat we leren door kennis én door gezond te zijn én door te beleven. Nu we te maken hebben met de Corona maatregelen kunnen we geen open dag organiseren. Gelukkig hebben we een prachtig filmpje, gemaakt net voor de lockdown in december 2020.

Wij hebben heel veel aan nieuwe ouders te vertellen! En jullie hebben vast veel vragen. Wij doen daarom de deur digitaal voor jullie open op woensdag 18 maart om 19.30u voor een informatiebijeenkomst. We houden dan een aantal korte presentaties. Bovendien ben je in de gelegenheid in gesprek te gaan met leerkrachten en ouders van de school. Wil je hierbij zijn? Je kunt het aanmeldformulier invullen dat opent als je op de de deurklink klikt. Dan krijg je van ons de gegevens per mail gestuurd. Wil je je niet van te voren aanmelden? Dan kun je op de avond zelf op de deurklink klikken en kom je op een pagina met alle informatie die je nodig hebt om mee te kunnen doen.

Wil je liever een persoonlijke afspraak? Leg contact met de directeur van de school, Marie-louise Vanmulken via telefoon of mail. We kunnen een afspraak maken voor een gesprek of een rondleiding na schooltijd.

En weet je het al zeker? Is OBS de school voor jouw een kind passende plek?! Dan vind je hier het vooraanmeldformulier. Vul het in en stuur het per mail of per post naar ons toe. Of kom het zelf in de brievenbus stoppen. Misschien zijn we wel net buiten aan het spelen en kunnen we live contact leggen.