OBS de school zet het allerliefst haar deuren wijd open voor iedereen. Om te laten zien dat er veel geleerd wordt. Zo krijgen kinderen een goede basis. We willen laten zien dat we leren door kennis én door gezond te zijn én door te beleven. Nu we te maken hebben met de Corona maatregelen kunnen we geen open dag organiseren. Gelukkig hebben we een prachtig filmpje, gemaakt net voor de lockdown in december 2020.

Wij hebben heel veel aan nieuwe ouders te vertellen! En jullie hebben vast veel vragen. Wij doen daarom de deur digitaal voor jullie open op woensdag 10 maart om 19.30u voor een informatiebijeenkomst. We houden dan een aantal korte presentaties. Bovendien ben je in de gelegenheid in gesprek te gaan met leerkrachten en ouders van de school. Wil je hierbij zijn? Je kunt op woensdagavond 10 maart vanaf 19.20u op de onderstaande deurklink klikken, dan kom je in onze MEET.

Wil je liever een persoonlijke afspraak? Leg contact met de directeur van de school, Marie-louise Vanmulken via telefoon of mail. We kunnen een afspraak maken voor een gesprek of een rondleiding na schooltijd.

En weet je het al zeker? Is OBS de school voor jouw een kind passende plek?! Dan vind je hier het vooraanmeldformulier. Vul het in en stuur het per mail of per post naar ons toe. Of kom het zelf in de brievenbus stoppen. Misschien zijn we wel net buiten aan het spelen en kunnen we live contact leggen.