OBS de school zet het allerliefst haar deuren wijd open voor iedereen. Om te laten zien dat er veel geleerd wordt. Zo krijgen kinderen een goede basis. We willen laten zien dat we leren door kennis én door gezond te zijn én door te beleven. Dat zouden we het liefst doen met een open dag. Door de corona maatregelen lukt dat ook dit jaar niet. Om toch een beetje een beeld te krijgen hebben we een prachtig filmpje, gemaakt in december 2020.

Wij hebben heel veel aan nieuwe ouders te vertellen! En jullie hebben vast veel vragen. Wij doen daarom de deur digitaal voor jullie open op donderdag 10 februari om 19.30u voor een informatiebijeenkomst. We houden dan een aantal korte presentaties. Bovendien ben je in de gelegenheid in gesprek te gaan met leerkrachten en ouders van de school. Wil je hierbij zijn? Je kunt je hiervoor aanmelden door op deze link te klikken en het formulier in te vullen. Dan kunnen we er rekening mee houden dat je erbij bent en krijg je van ons de link via de mail. Ook kun je op donderdagavond 10 februari op de deurklink hieronder klikken en dan kom je in onze MEET.

Ook nodigen we je van harte uit voor een persoonlijke rondleiding op school! Leg contact met de directeur van de school, Marie-louise Vanmulken, via telefoon (077 3200799 | 06 24853748) of mail. Wij vinden het erg fijn om onze school te laten zien.

En weet je het al zeker? Is OBS de school voor jouw een kind passende plek?! Dan vind je hier het vooraanmeldformulier. Vul het in en stuur het per mail of per post naar ons toe. Of kom het zelf in de brievenbus stoppen. Misschien zijn we wel net buiten aan het spelen en kunnen we live contact leggen.